A Team of culinairy professionals
Lekker eten is iets prachtigs. Onze vaardigheden, technische kwaliteiten en service hebben tot doel om voor u het beste foodconcept te ontwikkelen op het gebied van design, implementatie en/of transformatie. Ons netwerk van leveranciers, voedselproducenten en chefs maken het mogelijk om een directe en constante kwaliteit te leveren. We zijn er klaar voor!
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Judy Berkhout
Concept Developer
Judy heeft een grote passie voor lekker en goed eten en drinken. Haar nieuwsgierige karakter helpt haar kritisch te blijven en door te gaan waar andere stoppen. Judy weet met haar creativiteit, enthousiasme en teamwerk van elk project een succes te maken. Met haar ambitie en gedrevenheid gaat ze elke uitdaging aan!
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Judy Berkhout
Concept Developer
Judy heeft een grote passie voor lekker en goed eten en drinken. Haar nieuwsgierige karakter helpt haar kritisch te blijven en door te gaan waar andere stoppen. Judy weet met haar creativiteit, enthousiasme en teamwerk van elk project een succes te maken. Met haar ambitie en gedrevenheid gaat ze elke uitdaging aan!
Loed van Berkel
Stagiaire
Loed heeft een passie voor het verwonderen van mensen en wil mensen laten genieten in alles wat hij doet. Met zijn creativiteit en door te kijken waarom dingen juist wel kunnen pakt hij projecten met beide handen aan en gaat hij voor een geweldig resultaat en dit doormiddel van teamwerk.
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Judy Berkhout
Concept Developer
Judy heeft een grote passie voor lekker en goed eten en drinken. Haar nieuwsgierige karakter helpt haar kritisch te blijven en door te gaan waar andere stoppen. Judy weet met haar creativiteit, enthousiasme en teamwerk van elk project een succes te maken. Met haar ambitie en gedrevenheid gaat ze elke uitdaging aan!
Loed van Berkel
Stagiaire
Loed heeft een passie voor het verwonderen van mensen en wil mensen laten genieten in alles wat hij doet. Met zijn creativiteit en door te kijken waarom dingen juist wel kunnen pakt hij projecten met beide handen aan en gaat hij voor een geweldig resultaat en dit doormiddel van teamwerk.
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Judy Berkhout
Concept Developer
Judy heeft een grote passie voor lekker en goed eten en drinken. Haar nieuwsgierige karakter helpt haar kritisch te blijven en door te gaan waar andere stoppen. Judy weet met haar creativiteit, enthousiasme en teamwerk van elk project een succes te maken. Met haar ambitie en gedrevenheid gaat ze elke uitdaging aan!
Loed van Berkel
Stagiaire
Loed heeft een passie voor het verwonderen van mensen en wil mensen laten genieten in alles wat hij doet. Met zijn creativiteit en door te kijken waarom dingen juist wel kunnen pakt hij projecten met beide handen aan en gaat hij voor een geweldig resultaat en dit doormiddel van teamwerk.
WDF Stage
Stagiaire Marketing / Project Manager / Concept Developer
#WDF recruits talents
Ben jij creatief en kritisch en werk je graag in een ambitieus, jong team? Dan is deze stageplek misschien wel iets voor jou! klik hier voor de volledige vacature