A Team of culinairy professionals
Lekker eten is iets prachtigs. Onze vaardigheden, technische kwaliteiten en service hebben tot doel om voor u het beste foodconcept te ontwikkelen op het gebied van design, implementatie en/of transformatie. Ons netwerk van leveranciers, voedselproducenten en chefs maken het mogelijk om een directe en constante kwaliteit te leveren. We zijn er klaar voor!
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Medior Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Medior Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Medior Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Junior Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Medior Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Junior Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Jonathan van Kleij
Junior Concept Developer
Met een ondernemende werkwijze, een creatieve blik en een grote passie voor smaak vindt Jonathan voor iedere Businesscase een passende oplossing. Daarbij hoef je Jonathan niets te vertellen over hospitality en productkwaliteit; hij leeft voor goed eten en gastvrijheid.
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Medior Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Junior Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Jonathan van Kleij
Junior Concept Developer
Met een ondernemende werkwijze, een creatieve blik en een grote passie voor smaak vindt Jonathan voor iedere Businesscase een passende oplossing. Daarbij hoef je Jonathan niets te vertellen over hospitality en productkwaliteit; hij leeft voor goed eten en gastvrijheid.
Julia Vossen
Stagiaire
Ik heb een grote passie voor voeding. Zo sta ik vanaf jongs af aan al het liefst in de keuken. Door mijn reizen, opleiding en Spaanse achtergrond is er een nieuwsgierigheid voor cultuur en voeding ontstaan. De waarde die cultuur geeft aan eten, motiveert mij om vooruit te kijken naar hoe wij op een duurzame manier kunnen streven naar het beste resultaat. Met mijn creativiteit en gedrevenheid ga ik elke nieuwe uitdaging aan.
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Medior Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Junior Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Jonathan van Kleij
Junior Concept Developer
Met een ondernemende werkwijze, een creatieve blik en een grote passie voor smaak vindt Jonathan voor iedere Businesscase een passende oplossing. Daarbij hoef je Jonathan niets te vertellen over hospitality en productkwaliteit; hij leeft voor goed eten en gastvrijheid.
Julia Vossen
Stagiaire
Ik heb een grote passie voor voeding. Zo sta ik vanaf jongs af aan al het liefst in de keuken. Door mijn reizen, opleiding en Spaanse achtergrond is er een nieuwsgierigheid voor cultuur en voeding ontstaan. De waarde die cultuur geeft aan eten, motiveert mij om vooruit te kijken naar hoe wij op een duurzame manier kunnen streven naar het beste resultaat. Met mijn creativiteit en gedrevenheid ga ik elke nieuwe uitdaging aan.
Anne Geertje
Stagiaire
Anne–Geertje is een 4de jaars studente aan de Hogere Hotelschool Maastricht. Haar passie voor eten en drinken heeft ze al van jongs af aan. Recepten uitzoeken, koken en proeven doet ze dan ook graag en met veel plezier. Daarnaast houdt ze van om met passie hard en efficiënt te werken binnen een team om zo met plezier het gewenste resultaat te behalen!
Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.
Remy Cornet
Medior Project Manager & Concept Developer
Bij Remy zit creativiteit in zijn bloed. Niets is te gek. Zijn missie: alles kan anders, als je er maar als team in gelooft en het daadwerkelijk meerwaarde creëert.
Met zijn kritische, creatieve en open blik streeft hij ernaar om samen het beste resultaat te behalen. Waar hij vervolgens energie uithaalt voor een nieuw project!
Kiki Otto
Junior Culinair Specialist
Bij Kiki is haar passie voor eten en drinken al vroeg begonnen. Vanaf jongs af aan stond zij al te kokkerellen. Deze passie heeft ze kunnen ontwikkelen op de hotelschool Maastricht en Ballymaloe Cookery school in Ierland. Met deze kennis wil ze graag haar culinaire innovativiteit en creativiteit kwijt in de concept ontwikkeling. Met haar ambitie en enthousiasme gaat ze elke uitdaging aan met het team van WDF.
Jonathan van Kleij
Junior Concept Developer
Met een ondernemende werkwijze, een creatieve blik en een grote passie voor smaak vindt Jonathan voor iedere Businesscase een passende oplossing. Daarbij hoef je Jonathan niets te vertellen over hospitality en productkwaliteit; hij leeft voor goed eten en gastvrijheid.
Julia Vossen
Stagiaire
Ik heb een grote passie voor voeding. Zo sta ik vanaf jongs af aan al het liefst in de keuken. Door mijn reizen, opleiding en Spaanse achtergrond is er een nieuwsgierigheid voor cultuur en voeding ontstaan. De waarde die cultuur geeft aan eten, motiveert mij om vooruit te kijken naar hoe wij op een duurzame manier kunnen streven naar het beste resultaat. Met mijn creativiteit en gedrevenheid ga ik elke nieuwe uitdaging aan.
Anne Geertje
Stagiaire
Anne–Geertje is een 4de jaars studente aan de Hogere Hotelschool Maastricht. Haar passie voor eten en drinken heeft ze al van jongs af aan. Recepten uitzoeken, koken en proeven doet ze dan ook graag en met veel plezier. Daarnaast houdt ze van om met passie hard en efficiënt te werken binnen een team om zo met plezier het gewenste resultaat te behalen!
WDF Stage
Stagiaire Marketing / Project Manager / Concept Developer
#WDF recruits talents
Ben jij creatief en kritisch en werk je graag in een ambitieus, jong team? Dan is deze stageplek misschien wel iets voor jou! klik hier voor de volledige vacature