A Team of culinairy professionals
Lekker eten is iets prachtigs. Onze vaardigheden, technische kwaliteiten en service hebben tot doel om voor u het beste foodconcept te ontwikkelen op het gebied van design, implementatie en/of transformatie. Ons netwerk van leveranciers, voedselproducenten en chefs maken het mogelijk om een directe en constante kwaliteit te leveren. We zijn er klaar voor!











Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.


















Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.








Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.


















Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.








Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.








Loes van der Stappen
Project Manager
Loes houd van een uitdaging en zoek altijd naar een creatieve en effectieve oplossing.
Ik haal mijn energie uit gezond en lekker eten, maar vooral uit het behalen van doelen en het neerzetten van concepten met een gemotiveerd en enthousiast team!
Binnen #WDF de wetenschappelijke basis.

















Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.








Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.








Loes van der Stappen
Project Manager
Loes houd van een uitdaging en zoek altijd naar een creatieve en effectieve oplossing.
Ik haal mijn energie uit gezond en lekker eten, maar vooral uit het behalen van doelen en het neerzetten van concepten met een gemotiveerd en enthousiast team!
Binnen #WDF de wetenschappelijke basis.







Lieke Sniekers
Copywriter & Trainer
Lieke is onze verhalenverteller. Met haar journalistieke achtergrond en activiteiten voor diverse lifestyle en culinaire bladen geeft zij kleur aan een concept. Haar kwaliteit ligt op het raakvlak van de culinaire wereld met de consument. Zij snapt wat mensen lekker vinden, hoe ze willen koken en wat ze energie geeft. Haar blogs zijn een lust voor het oog, en doen je verlangen naar de culinaire ervaring of plek die zij beschrijft. Haar kookstijl? “Hedonistisch met een geweten”. Alstublieft!
Binnen #WDF de copywriter en receptenschrijver.
















Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.








Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.








Loes van der Stappen
Project Manager
Loes houd van een uitdaging en zoek altijd naar een creatieve en effectieve oplossing.
Ik haal mijn energie uit gezond en lekker eten, maar vooral uit het behalen van doelen en het neerzetten van concepten met een gemotiveerd en enthousiast team!
Binnen #WDF de wetenschappelijke basis.







Lieke Sniekers
Copywriter & Trainer
Lieke is onze verhalenverteller. Met haar journalistieke achtergrond en activiteiten voor diverse lifestyle en culinaire bladen geeft zij kleur aan een concept. Haar kwaliteit ligt op het raakvlak van de culinaire wereld met de consument. Zij snapt wat mensen lekker vinden, hoe ze willen koken en wat ze energie geeft. Haar blogs zijn een lust voor het oog, en doen je verlangen naar de culinaire ervaring of plek die zij beschrijft. Haar kookstijl? “Hedonistisch met een geweten”. Alstublieft!
Binnen #WDF de copywriter en receptenschrijver.






Patricia Ploeger
Diëtist & Voedingstechnoloog
Patricia houd je niet voor de gek. Die weet namelijk wat er in eten zit, hoe producten gemaakt worden en wat de addertjes onder het gras zijn. Voeding zit in haar DNA en er zijn geen geheimen voor haar wanneer zij in onze recepturen duikt of onze gerechten analyseert. Haar nominatie als een van de 3 beste diëtisten van Nederland bewijst haar kwaliteit. Haar wetenschappelijke visie en onderbouwing zorgt voor een nuchtere schets van ons levensmiddelen landschap, wars van trends & gezondheids-claims.















Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.








Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.








Loes van der Stappen
Project Manager
Loes houd van een uitdaging en zoek altijd naar een creatieve en effectieve oplossing.
Ik haal mijn energie uit gezond en lekker eten, maar vooral uit het behalen van doelen en het neerzetten van concepten met een gemotiveerd en enthousiast team!
Binnen #WDF de wetenschappelijke basis.







Lieke Sniekers
Copywriter & Trainer
Lieke is onze verhalenverteller. Met haar journalistieke achtergrond en activiteiten voor diverse lifestyle en culinaire bladen geeft zij kleur aan een concept. Haar kwaliteit ligt op het raakvlak van de culinaire wereld met de consument. Zij snapt wat mensen lekker vinden, hoe ze willen koken en wat ze energie geeft. Haar blogs zijn een lust voor het oog, en doen je verlangen naar de culinaire ervaring of plek die zij beschrijft. Haar kookstijl? “Hedonistisch met een geweten”. Alstublieft!
Binnen #WDF de copywriter en receptenschrijver.






Patricia Ploeger
Diëtist & Voedingstechnoloog
Patricia houd je niet voor de gek. Die weet namelijk wat er in eten zit, hoe producten gemaakt worden en wat de addertjes onder het gras zijn. Voeding zit in haar DNA en er zijn geen geheimen voor haar wanneer zij in onze recepturen duikt of onze gerechten analyseert. Haar nominatie als een van de 3 beste diëtisten van Nederland bewijst haar kwaliteit. Haar wetenschappelijke visie en onderbouwing zorgt voor een nuchtere schets van ons levensmiddelen landschap, wars van trends & gezondheids-claims.





Fleur Buijs
Stagiaire Food Innovation
Fleur wordt gedreven door haar passie voor Food. De brede kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar studie Food Innovation, met een minor in Gastronomy, past ze met veel enthausiasme toe in de praktijk. Met een kritische, vernieuwende en creatieve mindset, streeft ze naar het neerzetten van sensationele en originele food concepten.














Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.








Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.








Loes van der Stappen
Project Manager
Loes houd van een uitdaging en zoek altijd naar een creatieve en effectieve oplossing.
Ik haal mijn energie uit gezond en lekker eten, maar vooral uit het behalen van doelen en het neerzetten van concepten met een gemotiveerd en enthousiast team!
Binnen #WDF de wetenschappelijke basis.







Lieke Sniekers
Copywriter & Trainer
Lieke is onze verhalenverteller. Met haar journalistieke achtergrond en activiteiten voor diverse lifestyle en culinaire bladen geeft zij kleur aan een concept. Haar kwaliteit ligt op het raakvlak van de culinaire wereld met de consument. Zij snapt wat mensen lekker vinden, hoe ze willen koken en wat ze energie geeft. Haar blogs zijn een lust voor het oog, en doen je verlangen naar de culinaire ervaring of plek die zij beschrijft. Haar kookstijl? “Hedonistisch met een geweten”. Alstublieft!
Binnen #WDF de copywriter en receptenschrijver.






Patricia Ploeger
Diëtist & Voedingstechnoloog
Patricia houd je niet voor de gek. Die weet namelijk wat er in eten zit, hoe producten gemaakt worden en wat de addertjes onder het gras zijn. Voeding zit in haar DNA en er zijn geen geheimen voor haar wanneer zij in onze recepturen duikt of onze gerechten analyseert. Haar nominatie als een van de 3 beste diëtisten van Nederland bewijst haar kwaliteit. Haar wetenschappelijke visie en onderbouwing zorgt voor een nuchtere schets van ons levensmiddelen landschap, wars van trends & gezondheids-claims.





Fleur Buijs
Stagiaire Food Innovation
Fleur wordt gedreven door haar passie voor Food. De brede kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar studie Food Innovation, met een minor in Gastronomy, past ze met veel enthausiasme toe in de praktijk. Met een kritische, vernieuwende en creatieve mindset, streeft ze naar het neerzetten van sensationele en originele food concepten.




Chayenne Pinkster
Stagiaire Marketing Communicatie Manager & Onderzoeker
Chayenne neemt graag risico’s. Zij gaat een uitdaging niet uit de weg en zorgt ervoor dat wat onmogelijk lijkt in de toekomst mogelijk kan worden gemaakt. Met haar studie in graphic design zet ze zich in om op een innovatieve manier tot een passend concept te komen. Wat haar fascineert? De zintuiglijke perceptie van voedsel en het (soms wat vreemde) menselijke gedrag dat onze voedselkeuze beïnvloedt.













Arne Ramak
Food Creator
Arne never sleeps. Zorgt voor de wetenschappelijke basis van wat eten daadwerkelijk is en betekent binnen een project. Receptuurkoning en kennisbank binnen elk project. Met een traditionele koksopleiding en meerdere specialisaties kent hij zijn weg in de culinaire wereld. Binnen #WDF de conceptbedenker en receptuurmachine.








Louis Meisen
Food Concept Strategist
Louis is een geboren Bourgondiër. Absolute drijfveer is lekker en waarachtig eten. Missie? Zo natuurlijk mogelijk een foodconcept laten aansluiten bij de wensen van de gast en dit ook daadwerkelijk mogelijk maken en implementeren. Gelooft heilig in de kracht van echt goede grondstoffen.
Binnen #WDF de project manager en het culinaire geweten.








Loes van der Stappen
Project Manager
Loes houd van een uitdaging en zoek altijd naar een creatieve en effectieve oplossing.
Ik haal mijn energie uit gezond en lekker eten, maar vooral uit het behalen van doelen en het neerzetten van concepten met een gemotiveerd en enthousiast team!
Binnen #WDF de wetenschappelijke basis.







Lieke Sniekers
Copywriter & Trainer
Lieke is onze verhalenverteller. Met haar journalistieke achtergrond en activiteiten voor diverse lifestyle en culinaire bladen geeft zij kleur aan een concept. Haar kwaliteit ligt op het raakvlak van de culinaire wereld met de consument. Zij snapt wat mensen lekker vinden, hoe ze willen koken en wat ze energie geeft. Haar blogs zijn een lust voor het oog, en doen je verlangen naar de culinaire ervaring of plek die zij beschrijft. Haar kookstijl? “Hedonistisch met een geweten”. Alstublieft!
Binnen #WDF de copywriter en receptenschrijver.






Patricia Ploeger
Diëtist & Voedingstechnoloog
Patricia houd je niet voor de gek. Die weet namelijk wat er in eten zit, hoe producten gemaakt worden en wat de addertjes onder het gras zijn. Voeding zit in haar DNA en er zijn geen geheimen voor haar wanneer zij in onze recepturen duikt of onze gerechten analyseert. Haar nominatie als een van de 3 beste diëtisten van Nederland bewijst haar kwaliteit. Haar wetenschappelijke visie en onderbouwing zorgt voor een nuchtere schets van ons levensmiddelen landschap, wars van trends & gezondheids-claims.





Fleur Buijs
Stagiaire Food Innovation
Fleur wordt gedreven door haar passie voor Food. De brede kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar studie Food Innovation, met een minor in Gastronomy, past ze met veel enthausiasme toe in de praktijk. Met een kritische, vernieuwende en creatieve mindset, streeft ze naar het neerzetten van sensationele en originele food concepten.




Chayenne Pinkster
Stagiaire Marketing Communicatie Manager & Onderzoeker
Chayenne neemt graag risico’s. Zij gaat een uitdaging niet uit de weg en zorgt ervoor dat wat onmogelijk lijkt in de toekomst mogelijk kan worden gemaakt. Met haar studie in graphic design zet ze zich in om op een innovatieve manier tot een passend concept te komen. Wat haar fascineert? De zintuiglijke perceptie van voedsel en het (soms wat vreemde) menselijke gedrag dat onze voedselkeuze beïnvloedt.



WDF Stage
Stagiaire Marketing
#WDF recruits talents
Ben jij creatief en kritisch en werk je graag in een ambitieus, jong team? Dan is deze stageplek misschien wel iets voor jou! klik hier voor de volledige vacature