Year of the Foodconcept: Ready-Set-Bao
Een culinair idee een realistisch F&B concept maken dat is waar We Design Food voor staat. ๐๐ฟ๐ฒ๐ฎ๐๐ถ๐๐ถ๐๐ฒ๐ถ๐ is enorm belangrijk, maar de haalbaarheid van het concept net zo. Wij denken daarom al bij de ๐ฒ๐ฒ๐ฟ๐๐๐ฒ ๐ณ๐ฎ๐๐ฒ๐ van een project na over de uiteindelijk uitvoering. Zo ook bij deze Bao Buns.
Voor een van onze klanten introduceerde we Bao Buns: een ๐ฏ๐๐น๐น๐ฒ๐๐ฝ๐ฟ๐ผ๐ผ๐ณ ๐ฐ๐ผ๐ป๐ฐ๐ฒ๐ฝ๐. Deze Bao Buns zijn niet alleen ontzettend lekker maar ook helemaal van nu!
Een โHollandse Bapaoโ, in een Aziatisch jasje. Omdat er veel handeling vergt voor het maken van een Bao Bun hebben wij een ๐๐ผ๐ฝ๐ฝ๐ถ๐ป๐ด๐๐๐ฎ๐๐ถ๐ผ๐ป gecreรซerd. Het toppingstation zorgt ervoor dat alle ingrediรซnten op de juiste plek liggen en alles makkelijk te pakken is voor het personeel. Dit reduceert de tijd die het personeel nodig heeft voor het bereiden van de Bao Buns. Deze ๐ฐ๐ผ๐ป๐๐ฒ๐ป๐ถ๐ฒ๐ป๐ฐ๐ฒ ๐ผ๐ฝ๐น๐ผ๐๐๐ถ๐ป๐ด zorgt niet alleen voor een snellere werkwijze maar biedt ook de mogelijkheid tot optimalisatie.
Smaakvolle recepturen, een heldere werkwijze en de convenience van het toppingstation zorgen voor een
๐ฅ๐ฒ๐ฎ๐ฑ๐-๐ฆ๐ฒ๐-๐๐ผ ๐ฐ๐ผ๐ป๐ฐ๐ฒ๐ฝ๐. Goed te kopiรซren en te implementeren. We Design Food zorgde voor een zo optimaal mogelijke operatie waarbij de lekkerste Bao Buns worden geserveerd.