News!

15/10/2020

Volg jij ons al op onze social media kanalen? Maar wil je meer weten over wat WDF doet of voor jou kan betekenen? Klik dan hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief!

AUTHOR
Chayenne Pinkster

See what we do and learn more about working together.

Nu je hier toch bent: werk jij bij of ben jij eigenaar van een bedrijf dat een bedrijfsrestaurant heeft? Lees dan even verder.

Ik ben Pijke Driessen, stagiaire bij We Design Food en volg de opleiding Food Innovation. Voor de opleiding ben ik bezig met een onderzoek over hoe duurzaamheid en transparantie gestandaardiseerd kan worden binnen de bedrijfscatering. Een prachtige uitdaging, zeker met de huidige ontwikkelingen rondom Covid!

Om tot een goed oordeel te komen, is informatie van de eindgebruiker natuurlijk essentieel. Hiervoor heb ik een enquête opgesteld om de wensen en behoeften van de gast inzichtelijk te krijgen.

Duss… Werk jij bij een bedrijf dat een bedrijfsrestaurant heeft? Lunch je wel eens bij een dergelijk restaurant als gast of via een werkplek? Dan help je me enorm met het invullen van deze enquête! Het zal ongeveer 4 minuten van je tijd in beslag nemen.

Alvast heel erg bedankt!

NEXT NEWS