Meet Team WDF

09/10/2020

Oktober. Een nieuwe maand, nieuwe projecten en nieuwe mensen. Alhoewel de eerste maand met onze nieuwe collega’s zit er eigenlijk al weer op. Tijd om voor te stellen dus; meet Lieke, Pijke & Chayenne!

Lieke is onze verhalenverteller. Met haar journalistieke achtergrond en activiteiten voor diverse lifestyle en culinaire bladen geeft zij kleur aan een concept. Haar kwaliteit ligt op het raakvlak van de culinaire wereld met de consument. Zij snapt wat mensen lekker vinden, hoe ze willen koken en wat ze energie geeft. Haar blogs zijn een lust voor het oog, en doen je verlangen naar de culinaire ervaring of plek die zij beschrijft. Haar kookstijl? “Hedonistisch met een geweten”. Alstublieft!

Pijke is een echte creator. Ze heeft een nieuwe en verfrissende blik en niets is voor haar te gek. Met haar opgebouwde kennis over food, marketing en design tijdens haar studie Food Innovation zet ze haar creaties om in functionele foodconcepten. Ze gebruikt alle ingrediënten van haar studie in haar concepten en ziet er naar uit dit in de praktijk uit te voeren.

And last but not least, ikzelf (Chayenne), neem graag risico’s. Ik ga een uitdaging niet uit de weg en zorg ervoor dat wat onmogelijk lijkt in de toekomst mogelijk kan worden gemaakt. Met mijn studie in graphic design zet ik me in om op een innovatieve manier tot een passend concept te komen. Wat mij fascineert? De zintuiglijke perceptie van voedsel en het (soms wat vreemde) menselijke gedrag dat onze voedselkeuze beïnvloedt.