De perceptie van geitenbok

17/05/2019

Ook dit jaar kiezen we niet voor de makkelijke weg en gaan we samen met de geitenboeren van Flevoland proberen om het bokjes-probleem op te lossen. We hebben het niet over een recept schrijven met bokkenvlees. We zoeken naar een blijvende keten-oplossing! De enorme populariteit van geitenmelk -en kaas betekent namelijk ook veel mannelijke bokjes; en daar moet een waardige oplossing voor komen. Lees: niet vergassen. Van boer naar consument. Duurzaam.

AUTHOR
Louis Meisen

See what we do and learn more about working together.

We zoeken naar een blijvende keten-oplossing! De enorme populariteit van geitenmelk -en kaas betekent namelijk ook veel mannelijke bokjes; en daar moet een waardige oplossing voor komen. Lees: niet vergassen. Van boer naar consument. Duurzaam.

Onze service Transformatie gaat vaak dieper dan puur een concept-verandering. Dit is een gezamenlijke effort met de provincie en zoveel mogelijk partijen uit de keten die verantwoordelijkheid willen nemen! Van geitenboer, kaasboer en overheid tot chef en consument. Genoeg beren op de weg om het niet te doen, maar laten we voor die bokken een passende route zoeken! Denk aan het mooie project van Ecofields met kalveren, die wij tijdens Foodunplugged samen met Jord Althuizen nog in het zonnetje/de hete kolen zette.

 

NEXT NEWS