Brandstof voor je Business

05/03/2020

Met de juiste voeding werken mensen langer en blijven werknemers netto langer aan hun bureau zitten. Er is immers geen reden meer om naar de Appie te lopen of buiten de deur te gaan lunchen met een goed en gevarieerd week menu voor jou en je team!

De steeds breder wordende markt en kennis wanneer het gaat over eten, komen er steeds complexere vraagstukken over de organisatie van voedsel. Van inzicht in marges en het bedienen van grote groepen mensen, tot kwalitatief hoogwaardige maaltijden zonder waste en met een duurzaam karakter. Precies, een hele mond vol!

Elk persoon, ook binnen jouw team of bedrijf heeft andere energiebehoeften. De een komt op de fiets en werkt vooral aan een bureau, de ander geeft de hele dag door workshops en rent ’s avonds nog 10km en zo doet iedereen dat op zijn of haar eigen manier.

Een persoonlijke maaltijd, gekozen door het personeel zelf of getipt via je smartwatch, die perfect past binnen jou behoeften, wie wil dat nu niet?

Technologie zorgt voor een breder en diverser aanbod, voor schaalvergroting en voor de mogelijkheid om door middel van data-analyse de vraag goed in kaart te brengen.

Personalisatie is een trend, die steeds meer zijn weg weet te vinden naar voeding en eten. Door middel van technologie kan dit nog slimmer en persoonlijker. Stel je eens voor hoe dit eruit zal zien binnen een groot kantoor waar ruim 400 mensen werken? Ieder met zijn of haar eigen energiebehoeften?

Dit is een uitdaging die wij als We Design Food niet uit de weggaan. Samen met onze ambitieuze klanten creëren wij op maat gemaakte oplossingen en concepten, zodat jou organisatie draait op de perfecte brandstof!